tirsdag 18. juni 2013

Grønt og frodig

Ny jakke til tuppa ferdig. Grønn og skjønn. Jeg måtte gjøre en del tilpasninger for å få mønsteret til å passe garnet jeg ville bruke, og det gikk heldigvis akkurat slik jeg håpte! Utrolig tilfredsstillende prosjekt. Jeg elsker garnet, elsker fargen, og elsker mønsteret! Og ikke minst resultatet.

Mønster: Lush av Tincanknits
Garn: Pickles Pure Wool
Farge: Kardemumme
Pinner: 4mm, 3,5mm og 3mm
Str: 2-4
Knapper i grønn perlemor

Tilpasninger: Strikket skulderbåndet på 4mm-pinner, og resten på 3,5mm. Ribbene på 3mm. La til en del lengde på armer og bole, og plukket opp ekstra masker under armen.Anbefaler virkelig mønsteret. Blonden er kjemperask å strikke, og ikke vanskelig å strikke. Jeg var veldig nervøs for at lengden på blonden (som strikkes aller først, og så plukkes opp masker langs kanten) var altfor lang! Den målte 87 cm før jeg plukket opp masker, og det var jo egentlig først når jeg var helt ferdig og skulle blokke den, at jeg kunne se om det gikk bra. Men lengden har visst ikke så mye å si. Nå blir snuppa vinterfin! 

5 kommentarer:

 1. Åå, noe så nydelig! Jeg falt helt for denne jeg - blondemønsteret og den fine grønnfargen:-) Knallflott!

  Denne må jeg og lage. Den var jo tilogmed i voksenstørrelse:-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig! Kommenterte på ravelry også, men svippet innom bloggen din også:). Så fin den er, la deg til i blogglisten min :)

  SvarSlett
 3. Utrolig fin! Virkelig kjempefin. Liker detaljen med blonden øverst Ü

  SvarSlett
 4. Veldig fin med bladmønsteret over skulderene!

  SvarSlett
 5. Denne var kjempefin! Likte grønnfargen godt og mønsteret på skuldrene var veldig pen. Tror den må inn på strikkelista nå ja.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...