lørdag 23. juni 2012

Solkjole og shorts
For en tid tilbake falt jeg pladask for denne kjolen hos Heilt spesiell. Det er bare en helt nydelig kjolemodell! For kortere tid siden hadde også Maganda sydd en lignende modell, og jeg fikk vann på mølla. Etter flere mislykkede forsøk på å lage mønsteret selv, kom jeg tilfeldigvis over dette gratis-mønsteret fra Oliver+s. Ved å klippe kjoledelen bredere, og rysje den øverst, ble resultatet helt knall!

Det skal også nevnes at jeg har kortet ned kjolelengden betraktelig. Synes modellen er altfor lang. Matchende ballongshorts måtte også prøves, dette etter eget mønster.

(Nå anger jeg selvfølgelig bittert på at jeg sydde det hele i "prøvestoff", når jeg for en gangs skyld ble fornøyd allerede med prøvemodellen..)

5 kommentarer:

 1. Skjønner godt det der med å sy i prøvestoff - har gjort samme "feilen" selv noen ganger. Men - det var jo et flott stoff dette også :)

  SvarSlett
 2. Synes også at stoffet var fint! Ü JEg går alltid rett på det stoffet jeg vil bruke. Men jeg bruker ikke mine mest kjære stoff da, de er jeg redd for å klippe i!
  Du må dele brukernavnet ditt på pinterest (hvis du vil da!), så jeg kan følge deg der også Ü

  SvarSlett
  Svar
  1. Du finner meg her! http://pinterest.com/mayalilla/

   Som dere sier, stoffet er jo kanskje ikke så verst :) Har vokst på meg de siste dagene.

   Slett
 3. Heilt Spesiell er like søt i virkeligheten som på bloggen! :) Så du at hun og en til holde på med sybok?

  Måtte fnise litt av Pinterest-innlegget ditt. *poff* så har det gått 3 timer!

  SvarSlett
 4. Så søt! Syns den var fin i det stoffet jeg:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...